Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

~BEST EN TIL EN UNDERVISNING~

PROBLEMLØSING


Noen ganger gjør hunder ting som blir et problem. Vi har mange års erfaring med hjemmebesøk på problemløsing, og ikke minst så har vi den faglige kompetansen for din trygghet i valg av metoder.

 

Steg 1: send oss en uforpliktende henvendelse i kontaktskjemaet.

Steg 2: vi forplikter oss og avtaler sted, tidspunkt. Det blir vi sendt dere en epost med spørsmål som må besvares.

Steg 3: innen avtale finner sted er epost med spørsmål besvart og faktura betalt

 

Om konsultasjonen finner sted i våre lokaler tilkommer ikke ekstra kostnader for kjøring. Les mer om betingelser for kjøring og avbestilling i kontaktskjema.


~ PRISER ~Første konsultasjon som tar ca 90 minutter, samt forarbeid - kr 1900,-


Konsultasjonstime 60 minutter - kr 1300,-


Mertid utover 90 min kr 350,- pr påbegynte 15 minutter.


Oppsummering etter møtet - kr 1200,-


Utfyllende treningsplan, pr plan - kr 250,-


30 minutter oppfølging pr telefon/ skype - kr 500,-


30 minutter oppfølging hjemme hos deg - kr 650,-


Oppfølging på epost, pr e-post - kr 100,-


~ PAKKER ~


Enkel Atferds-pakke - kr 3400,-

Forarbeid og førstekonsultasjon på 90 minutter og mertid til 150,- pr 15 minutter. Utfyllende oppsummering og tre oppfølginger på telefon-/ video.


Medium Atferds-pakke, 3 mnd - kr 6 600,-

Forarbeid og førstekonsultasjon på 90 minutter og mertid til 150,- pr 15 minutter. Utfyllende oppsummering og treningsplan etter første møte, en oppfølging pr mnd hos deg på 30 minutter og mertid til 150,- pr 15 minutter, ubegrenset telefon-/video- og e-post-oppfølging i 3 mnd.


Stor Atferds-pakke, 6 mnd - kr 9 900,- 

For vanskelige atferdsendringer med oppfølging gjennom hele prosessen

Inkluderer førstekonsultasjon på 90 minutter og mertid til 150,- pr 15 minutter, utfyllende oppsummering og treningsplaner, en oppfølging pr mnd hos deg på 45 minutter og mertid til 150,- pr 15 minutter, ubegrenset telefon-/ video og e-post-oppfølginger i 6 mnd.


Spesialsydd pakke - ta kontakt for tilbud.

 
 
 
 
Jeg godtar at alle timer og pakker faktureres i forkant av konsultasjonen. Jeg må avbestille time senest 48 timer før avtalt tid. Jeg godtar å bli belastet 50% ved avbestilling etter 48 timer og full konsultasjonspris dersom konsulent møter til konsultasjon på grunn av manglende avlysning, dette inkluderer kostnader for kjøring. Jeg forstår at når jeg kjøper pakkeløsning kan jeg ikke angre på pakkens sammensetning eller overføre deler av den til andre.
 
Jeg godtar at atferdskonsulent skal ha kompensasjon for kjøring pr km på kr. 3,50 og kjørekompensasjon pr time kjøring på kr. 250,-. Dersom det er bompasseringer og parkering som må betales tilkommer dette også. Jeg godtar at jeg faktureres for kjørekostnader etter utførte timer.
 
Jeg godtar at jeg selv er ansvarlig for eventuelle skader jeg eller min hund måtte forårsake både på meg, seg selv og andre. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BFD om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med denne bestillingen. Jeg forstår at rådene som gis kun er veiledende. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BFD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg bekrefter at menneskene og hund som skal være involvert er frisk, og jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, bekreftelse fra veterinær/lege gir full refusjon i pris så lenge det er gitt beskjed før konsulent er ankommet timen.
 
BfD får tillatelse til å lagre mine personopplysninger på bakgrunn av at de følger norsk lov. Bilder og video av min hund som tas på under konsultasjonen kan benyttes fritt av BfD.
 
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta