Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

~BEST for DOGS~

Vår strategi nå som vi lever med Korona.


Norge og verden lever med Korona, og prognosene er at det kommer vi til å gjøre en god stund framover.

  Vi ser derfor at vi ønsker å ha generelle rettningslinjer for å opprettholde bevisthet, og spesielle rettningslinjer mens vi har Korona, for å holde alle våre deltagere friske og glade for all fremtid.

KORONA KREVER AT VERDEN ENDRER SEG


Når verden endrer seg må vi følge på.


Best for Dogs ønsker å ha litt drift for de som trenger og ønsker å ha et faglig sted å gå med hunden sin. Vi har derfor spurt myndighetene, og du kan selv lese svaret deres her.


Alle våre tilbud baserer seg på tillitt, og er for de som er friske og utenfor risikogrupper. Føler man seg syk eller forkjølet så bør man holde seg hjemme, så finner vi løsninger for gjennomføring.


Kursene våre vil fra nå av være ute, med maks 4 deltagere pr kurs. Avstand mellom biler som parkeres ute skal være minst 5 meter og alle holder til en hver tid minst 2 meter avstand til de andre kursdeltakerne. 


Det blir ikke lenger mulighet til å ta en kaffe inne, og om man skal handle i butikken er det kun to personer inne i butikken om gangen. Vi har både vipps og kort med kontaktløs betaling, bestilling kan gjøres og henting utenfor butikk kan gjennomføres.


En til en undervisning utføres ute enten hos dere eller oss og avstand på minst 2 meter. Etter et første møte kan vi ta videre møter på skype dersom det er tilfredstillende for problemstillingen. 


VANER SOM FOREBYGGER SMITTE


Og våre tiltak for å hindre smittespredning.Best for Dogs ønsker at alle hundevenner og kunder holder seg friske og raske, og vi skal gjør vårt så alle er trygge i våre hender.


Vi vasker alle dørhåndtak så ofte vi kan, med mål om å gjøre det mellom hver kunde. Det er mulig med kontaktløs betaling, og kortterminal blir vasket mellom hver kunde som er i kontakt med den. 


Vi har vasket alle alle flater vi ser at kunder er i kontakt med, varer som kan vaskes, tøydyr ber vi at alle ser og ikke rører om de ikke skal kjøpes. Disse flaten vaskes så ofte som mulig, og vi oppfordrer til å ta på så lite som mulig og være bevisst egne handlinger. 


Toalettene i bygget er felles med de andre bedriftenen som leier, og jeg anbefaler på det sterkeste at kunder ikke velger å benytte våre toaletter. Vi vil alltid ha dratt over toalettet om det blir akutt behov, og papir benyttes der det kan for å hindre kontakt med toalettskål, plansje med tips henger på vår dør til toalettene.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta