Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

KJERSTI BJØNTEGAARD, EN PRESENTASJON

Om meg selv som instruktør og fagperson vil jeg si: 


At jeg elsker å lære bort, fordi jeg selv elsker å lære. Det er mange som har vært insipratorer i mitt liv, men det var hundene som viste meg veien. Jeg ønsker å være som dem - ærlige og tilstede her og nå.


Jeg begynte å jobbe da jeg var 14 år i den lokale godtekiosken, og siden da har jeg hatt mange jobber. Noen fulltidsjobber og, ved siden av fast jobb, mange småjobber og verv. Av studier har jeg formelt kandidat i øk/adm og bachelor i PR ved høyskoler.


For å lære bort hundetrening og atferd opplever jeg at det er lurt å lære av mange andre, for så danne meg et inntrykk av hva jeg anser som både mest relevant, mne også som mest rett. Jeg har derfor gått mye kurs hos mange forskjellige aktører.


Utdannende kurs jeg har gått er NMBU sin atferdsserie i regi av NAS, Spesialisert hundepsykolog hos Hundens Hus i Sverige, Klikker trener hos Canis/Catch, instruktør hos Lundqvist hundeskole, og startet proff trener hos Karen Pryor. Jeg har jobbet som instruktør siden 2007 og innen atferd siden 2010.


I dag er jeg eier av Best for Dogs AS og livet handler om hund, hobbyen er blitt jobben.


Fikk min første hund i 1999. Siden da har jeg kun vært eier av rottweilere, en hannhund og fire tisper. I dag (januar 2020) står jeg på valpeliste til en Picard Spaniel og håper å hente hjem ei lita tulle i februar.


Siden 2007 har jeg også passet hunder hjemme i eget hus, så jeg anser at jeg har nokså bred kompetanse på både raser og individer. Jeg kan nevne; schæfer, boxer, bulldoger, settere, spaniel, terriere, retrievere, gjeterhunder med mer.

DE SOM KJENNER KJERSTI SIER:

En ting er å få persentere seg selv. En annen er å bli presentert av de som har hatt gleden av å være sammen med Kjersti.

Vi har spurt våre stamkunder og hundevenner om de kan si noen ord om Kjersti.

Våre stamkunder sier om Kjersti:


Kunnskap satt i sammenheng, nyskapende og inspirerende. Faglig sterk, ser ekvipasjene som individer, med en unik problemløsende kompetanse.  Leken og en gøyal humørspreder.

Kunder og konkurrenter har sagt: 


"Hundene og menneskene er i trygge hender hos Linn og Kjersti på Best for Dogs AS."


"Når du har skaffet deg hund er de gode å ha med på laget sitt."

Kjersti's hundevenner sier dette om henne:


"Kjersti er motiverende, inkluderende og inspirerende. Man får så lyst til å trene hund av å høre på henne. I tillegg er hun tålmodig og leken, uten at det forlater en seriøs arena."

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta