Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

LINN JOHANSEN, EN PRESENTASJON

Om meg selv som instruktør og fagperson vil jeg si:


Jeg liker å bruke humor i hundetreningen, og tror på at det er viktig for samspillet mellom hund og fører/eier. For meg er det viktig å nyte veien til målet! Livet med hund skal jo først og fremst være gøy! Takk til App, hunden som viste meg hvor morsom hundetrening faktisk er.


Har studert på bachelorprogrammet i biologi ved universitetet i Oslo, UiO. Studert atferdsemner ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU. Følger kursserien for atferdskonsulenter i regi av NAS og NMBU.


Har holdt diverse kurs for hundeskoler og klubber i straks 10 år. Og siden interessen for rasers mangfold og atferd har vært like stor som for trening, så har jeg passet venner og bekjentes hunder i like lang tid.


Jeg jobber til daglig i administrasjonen, og innimellom i produksjon av tv, i et større mediehus.


Fikk min første hund i 2002, og eier i dag to hunder. Den ene er en 1 amerikanske bulldog gutt og den andre er ei lita mallanois jente. Begge har jeg små håp for på forskjellige arenaer. Fremtiden er spennende!

DE SOM KJENNER LINN SIER:

En ting er å få persentere seg selv. En annen er å bli presentert av de som har hatt gleden av å være sammen med Linn.

Vi har spurt våre stamkunder og hundevenner om de kan si noen ord om Linn.

Våre stamkunder sier om Linn:


Positiv, glad og alltid imøtekommende. Dyktig formidler, strukturert og god på veiledning Engasjert og motiverende instruktør, en utrolig flink nerd innen rally lydighet.

Kunder og konkurrenter har sagt: 


"Hundene og menneskene er i trygge hender hos Linn og Kjersti på Best for Dogs AS."


"Når du har skaffet deg hund er de gode å ha med på laget sitt."

Linn sine hundevenner sier dette om henne:


"Linn er god til å se den enkelte hund og dens behov. Hun er faglig dyktig og rå-god til å gi konkrete tilbake meldinger. I tillegg er hun veldig hyggelig og en behagelig humørspreder."

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta