Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

~BEST for DOGS AS~

Personvernpolicy!


Denne personvernerklæringen gjelder dine personopplysninger som samles inn og behandles gjennom nettstedene, mobilappene og de andre tjenestene og produktene som samler inne eller behandler data for best for Dogs. 


Personopplysninger er opplysninger, vurderinger eller kombinasjon av opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson eller som med rimelighet kan brukes til å identifisere deg


Vi kan samle inn eller behandle forskjellige opplysninger som du gir oss:.

  • Personlige kontaktopplysninger kan omfatte informasjon som navn, adresser, telefonnumre eller e-postadresser som du oppgir under nettregistrering, når du gjør forretninger med oss eller signerer deg opp for vårt nyhetsbrev eller gratiswebinar.
  • Innkjøpsrelatert informasjon omfatter data om hvilke innkjøp du gjør og de detaljene faktura og betalingssytemer lagrer.
  • Journalinformasjon omfatter slike data som familiesammensetning, boforhold, aktivitetsopplysninger med mer.



Slik behandler vi personopplysninger

Alle personlige opplysninger du registrer hos oss, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle saken din eller utføre den aktuelle tjenesten, og vi lagrer ikke mer enn det vi må. Hvor lenge vi lagrer opplysningene finner du i informasjonen for de ulike tjenestene lenger ned på siden.


Behandling av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov og General Data Protection Regulation (GDPR). Våre interne rutiner for behandling av personopplysninger er i samsvar med Personopplysningsloven. Her er krav til informasjonssikkerhet og intern kontroll ivaretatt.


Vi samler ikke med viten og vilje inn eller oppbevarer personopplysninger om barn yngre enn 13 år. Når det gjelder tenåringer under 18, vil vi innhente samtykke fra deres foresatte før vi lar dem sende sine personopplysninger, legge ut materiale eller laste opp bilder eller informasjon. Vi vil gjennomføre tiltak for å bekrefte samtykke fra foresatte, der tilgjengelig teknologi er en del av vurderingen. 


Best for Dogs, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine når du reiser med oss og bruker våre tjenester.


Best for Dogs behandler personopplysningene dine i samsvar med personopplysningsloven. Les loven om personopplysning på lovdata.no


I behandlingen av personopplysninger bruker best for Dogs databehandlere innenfor områdene nyhetsbrev, journaler og tjenester innen fakturering og inndrivning. Noen av Best for Dogs sine databehandlere benytter seg av skytjenester, men behandlingen vil foregå innenfor EU/EØS. Alle opplysninger som kan knyttes til deg krypteres, og krypteringsnøkkelen gjøres utilgjengelig for den aktuelle databehandler.


Etter personopplysningsloven og GDPR artikkel 15-22 har du rett til:

  • innsyn i opplysningene som er lagret om deg
  • å kreve at opplysningene om deg, som er feil, blir rettet.
  • å kreve at opplysningene om deg blir slettet dersom du trekker samtykke til behandling, eller at Best for Dogs ikke har rettslig grunnlag for videre behandling. Hvis du velger å få slettet opplysningene om deg, kan det bety at vi ikke kan levere deg oppfølgingstjenester..
  • å be om en begrensning av behandlingen av personopplysninger hvis du for eksempel mener de er uriktige. Dette kan du gjøre frem til opplysningene som bestrides er bekreftet som riktige. Du har også rett til å be om at personopplysningene blir lagret til du har fått avgjort et rettskrav.


Vil du ha innsyn i opplysningene som er lagret om deg må du sende dette skriftlig, enten som post eller via kontaktskjema. Av hensyn til personvernet får du tilsendt opplysninger som identifiserer deg til din registrerte postadressen.


Postadresse hvis du vil sende forespørsel om innsyn per post:


Best for Dogs AS

Industriveien 20a

2020 Skedsmokorset


Du har også rett til å klage over en behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta