Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

Vi kan tilby deg utstyr og hundemat hos

~BEST UTSTYRSBUTIKK~


Det er en bitteliten butikk vi har, og den har ikke faste åpningstider, så kalle den best på å være åpen eller mengde utstyr er den ikke. Målet er å ha det vi anser som best for hunden av hundemat og utstyr, slik at kvalitet og bruk er lett å finne.


UTVALG


Lite men godt er målet for butikken vår. Vi ønsker å ha det som er kjerne utvalget i et vanlig hundehold.


Seler, halsbånd og kobbel.

I dag er det kun et lite utvalg av noen forskjellige leverandører. Vi kan bestille om det er noe som er ønskelig. I tillegg ønsker vi å få igang egenproduksjon forhåpentligvis vår/sommer 2020.


Godbiter og tygg.

Dette er et satsningsområde, og vi kommer til å jobbe for et godt utvalg av gode produkter. 


Diverse utstyr.

Vi har det essensielle som blant annet klosaks, reflekser og skåler. I tillegg har vi diverse brukssutstyr som bringkobbel og løsbitt.


Treningsutstyr.

Dette er også et satsningsområde. Leker, targets, hinder, klikkere og søksbaner er blant noe av det vi har.TA KONTAKT FOR EN HYGGELIG HANDEL :-)

FÔRTYPER vi FØRER


Butikken vår er opptatt av kvalitet framfor kvantitet. Vi fører derfor kun noen kvalitetsfôr til gode priser.


VOM og HUNDEMAT

Kvalitetsfullfôr til hunden din, ferskt råfor. Vom og Hundemat er animalsk ferskvare som fryses umiddelbart etter produksjon. På den måten klarer de å beholde det høye næringsinnholdet.

Les mer om vår satsning på Vom og hundemat her.


V&H sier: "Vi inngår ingen kompromisser, ei heller tar vi snarveier som setter vår uovertrufne kvalitet, merkevare eller renommé på prøve" Les mer her.


ZiwiPeak

Høykvalitets fullfôr som virkelig egner seg som teningsgodbiter til hunden. Les mer her.


Genesis

Genesis er et ultra premium hundemat, noe som gjenspeiler seg i den høye kvaliteten på råvarene. Genesis hundemat inneholder ikke hvetegluten. Les mer her.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta