Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

BEST HUNDEHOTELL ~ DØGNPASS ~ kr. 555,- pr døgn


Døgnpass når du trenger at hunden din har det godt når du er på ferie, eller bare har behov for noen dager uten hunden rundt beina. Vi tar inn noen få hunder inn i våre hjem som døgnpass. De lever sammen med oss og er med oss på det vi finner på gjennom dagene våre.


Send en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema, så finner vi ut som dette er et tilbud som kan passe deg. Når vi svarer på din henvendelse avtaler vi tid for et møte der vi kan bli litt kjent og se om dette er rett tilbud for deg og din hund.

VIKTIG Å VITE OM OPPHOLD HOS OSS

EGENERKLÆRING


Gjøres elektronisk som en del av utfylling av kontaktskjema. Det er viktig å ha lest og forstått egenerklæringen slik at ingen misforståelser oppstår dersom noe skulle komme til å skje.


Det er ikke krav om vaksiner for å ha hunden hos oss, dette er opp til hver eier, men det kreves som nevnt en signert egenerklæring på hundens helsetilstand. Dersom hunden har smittsomme sykdommer må det avklares på forhånd om hunden kan komme på oppholdet. Eventuelle behov for veterinærbesøk mens hunden er hos oss utføres på eiers regning.

TRENING OG SPESIELLE BEHOV


Dette er et opphold der hunden din skal bo i hjemmet til Kjersti eller Linn. Vi ser at hunder har det godt hjemme hos oss i vår stue, sel om det stiller andre krav enn til kennelopphold.


Det er viktig at hunden din takler å være litt alene, enten i stua eller i bil. Alle hunder får egentid i tillegg til tid sammen når det er hunder som går overens.


Om det er noe som dere ønsker at hunden skal trene på sammen med en oss som trenere er det lov å komme med ønsker.

Noen tillegg tilkommer ved behov og/ eller ønske. Se side for priser i forhold til størrelse på hunden - PRISLISTE HER.


Vi kan stå for hundematen hunden din får å spise. Du kan velge mellom Vom og hundemat (fullfôr våtfôr) eller Genesis (tørrfôr av god kvalitet), eller en kombinasjon av disse.


Dersom du har hund som krever pelsstell daglig vil denne kreve mer enn hunder som ikke har daglig pelsstell. For å gjøre det rettferdig koster dette litt ekstra.


Vi har gode pelsprodukter, og om du ønsker å gi hunden din litt ekstra stell mens du er borte, kan vi tilby å vaske hunden din en dag.


Når vi koser med hundene blir det alltid at vi tar litt ekstra på dem, men vi tilbyr også massasje for å gå skikkelig igjennom hundens muskulatur. Da er målet at alle muskler har fått god massasje, ikke at vi skal være ferdig på en time.

 
 
 
 
Jeg godtar at tidsrom for døgnpass faktureres i forkant av tid for hundepass. Jeg må avbestille døgnpass senest 30 dager før avtalt tid. Jeg godtar å bli belastet 50% ved avbestilling etter 30 dager og full pris dersom opphold avbestilles senere enn 14 dager før start. Jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, bekreftelse fra veterinær gir full refusjon i pris dersom oppholdet ikke skal gjennomføres.
 
Jeg godtar at hundepasser skal ha kompensasjon for kjøring pr km på kr. 25,- og kjørekompensasjon pr time kjøring på kr. 250,-. Dersom det er bompasseringer og parkering som må betales tilkommer dette også. Jeg godtar at jeg faktureres for kjørekostnader etter utførte timer.
 
Jeg godtar at jeg selv er ansvarlig for eventuelle skader min hund måtte forårsake da jeg vet at hundepasser gjør at for at alle skal være sikret til enhver tid. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BFD om min hund eller andre skulle bli skadet i forbindelse med denne bestillingen. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BFD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg godtar å bli etterfakturert eventuelle utlegg for veterinærkostnader hundepasser måtte få, samt erstatte ting min hund ødelegger. Jeg bekrefter at hund som skal være involvert er frisk.
 
BfD får tillatelse til å lagre mine personopplysninger på bakgrunn av at de følger norsk lov. Bilder og video av min hund som tas underveis i oppholdet kan benyttes fritt av BfD.
 
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta