Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

BEST HUNDEHOTELL ~ DAGAVLASTNING


Dagavlastning er for deg som har noen dager der tiden ikke strekker til. I ukedager kan vi avlaste deg, trene hunden din og passe på at den har fått gjort sitt fornødne. Du binder deg ikke til mer enn det du booker, dermed bestiller du kun ved behov.


Hunden din blir hentet hjemme hos deg og kjørt til våre lokaler eller det som blir dagens mål for teningen. Vi går luftetur og trener så på dine forvalgte oppgaver. Når hunden din har vært sammen med oss i ca 3 timer kjører vi den hjem igjen. 


Du lager en liten treningsbagg som inneholder sele/halsbånd og kobbel, dekken om det er sesong for dette, godbiter og leker, samt vannskål. Jeg sender en link til et dokument fra Googledisk til din epost som vi kan notere informasjon til hverandre.

PRISER OG BOOKING

AVTALTEUTVIKLING


Vi booker tid i våre lokaler, Industriveien 20a på Skedsmokorset, for kartlegging av forventninger, ca 60 minutter. 


Her vil vi avklare hvordan vi skal utføre henting og levering av hunden, hva vi skal ha hovedfokus på når vi trener hunden din, samt hvordan vi skal kommunisere treningen.


Samtidig som vi booker kartlegging sender du forespørsel på første dag for avlasting.


Pris på kartlegging og første dagpass - Kr 1000,- inkl mva

 VIDERE BOOKING


Etter første dagpass kan du sende epost til hotell@bestdogs.no eller SMS til 41105650 for å booke nye dager.


Minner om at avbestilllingspolicy og kjøregodtgjørelse, som er signert ved første kontakt, gjelder helt til tjenesten avvikles. 


Når du har fått bekreftelse på booking skriver du hva som er behov av trening denne dagen.


Kr 400,00 - og prisen er inkl mva, ekskl. kjøring.

AVVIKLE TJENESTEN


Kr 0,00Vi håper du har hatt glede av tjenesten vår.


Dersom vi har mottatt nøkkel finner vi egnet tid og sted for tilbakeleveing av denne.


Dersom du ønsker å benytte vår tjeneste igjen gleder vi oss til at du tar kontakt på nytt! 
FORSLAG TIL TRENING FOR DIN HUND


Pent i bånd: Jobbe med å få hunden til å forstå hvordan den kan gå penere i bånd.


Grunnferdigheter i lydighet, rallylydighet eller agility: Om det er innlæring av ferdigheter, eller om det er å jobbe på øvelser fra enten lydighetsprogrammet eller rallylydighet.


Søksoppgaver: Søk i bane, spor eller feltsøk er noen av de søksoppgavene du kan velge i. Og søksarbeid er virkelig noe som gjør hunder til slitne lykkelige hunder.


Triks: Enkle eller kompliserte, nye eller gamle. Skriv ned hva du ønsker deg.

 
 
 
 
Jeg godtar at dagpass vippses i forkant av tid for hundepass. Jeg må avbestille dagpass senest 30 dager før avtalt tid. Jeg godtar å bli belastet 50% ved avbestilling etter 30 dager og full pris dersom opphold avbestilles senere enn 14 dager før start. Jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, bekreftelse fra veterinær gir full refusjon i pris dersom oppholdet ikke skal gjennomføres.
 
Jeg godtar at hundepasser skal ha kompensasjon for kjøring pr km på kr. 25. Dersom det er bompasseringer og parkering som må betales tilkommer dette også. Jeg godtar at jeg faktureres for kjørekostnader etter utførte timer.
 
Jeg godtar at jeg selv er ansvarlig for eventuelle skader min hund måtte forårsake da jeg vet at hundepasser gjør at for at alle skal være sikret til enhver tid. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BFD om min hund eller andre skulle bli skadet i forbindelse med denne bestillingen. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BFD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg godtar å bli etterfakturert eventuelle utlegg for veterinærkostnader hundepasser måtte få, samt erstatte ting min hund ødelegger. Jeg bekrefter at hund som skal være involvert er frisk.
 
BfD får tillatelse til å lagre mine personopplysninger på bakgrunn av at de følger norsk lov. Bilder og video av min hund som tas underveis i oppholdet kan benyttes fritt av BfD.
 
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta