Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset

Vi ønsker å tilby for deg og din hund aller BEST HUNDEPASS!

Hundehotellet består av dagavlastning som dekker et behov på dagtid i ukedager, og døgnpass som dekker behovet for å ha en trygg hundepasser når man trenger å reise bort. Les mer om de forskjellige tilbudene ved å klikke på knappene under.

Ta deg gjerne tid til å kikke på galeriet før du går videre.

ET LITE KNIPPE


Her er et lite galeri fra noen av hunden som har bodd hos meg de siste årene. Jeg har gjort dette til og fra siden 2010 og elsker å bli kjent med nye hunder og bli bedre kjent med hunder jeg allerede kjenner litt eller kanskje til og med kjenner nokså mye. Hunder har personlighet og det er fasinerende hvordan de utrykker seg og viser sine ønsker og behov. 

Best Hundehotell sine avbestillinsvilkår.


Ved booking av hundepass hos Best for Dogs AS (heretter kalt BFD), godtar du disse vilkårene for egenerklæring og avbestilling. De ligger også som avkryssing ved booking


Jeg godtar at ved avbestilling senere enn 30 dager, men tidligere enn 15 dager før oppholdet starter belastes 50% av prisen. Ved avbestilling senere enn 15 dager før opphold belastes full pris. Dersom plassen allikevel blir fylt etter din avbestilling blir du ikke belastet for oppholdet.Jeg bekrefter med dette at jeg forstår mitt ansvar når jeg booker hundepass i regi av BFD. Selv om BFD er ansvarsfulle og passer godt på min hund, må jeg selv stå ansvarlig for eventuelle skader min hund måtte forårsake, både på seg selv og andre.Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BFD om min hund skulle bli skadet i forbindelse med oppholdet. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BFD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå).


Jeg bekrefter at min hund er frisk før den kommer på opphold, og jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, veterinærbekreftelse gir full refusjon i pris.Jeg godtar at hundetrener skal ha kompensasjon for kjøring pr km på kr. 3,50,- og kjørekompensasjon pr time kjøring på kr. 250,-. Dersom det er bompasseringer og parkering som må betales tilkommer dette også. Jeg godtar at jeg faktureres for kjørekostnader etter utførte hundepass.Mine opplysninger kan ligge i fakturasystemet til BFD, jamfør ny lov om personvern 25.05.18. Bilder og video av min hund som tas på kurset kan benyttes fritt av BFD.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta