Best for Dogs - Ditt hundesenter på Skedsmokorset


Vi ønsker å tilby ~BEST HUNDESKOLE~ for deg og din hund!


Vårt mål er å ha gjennomtenkt og løsningsorientert pedagogikk for alle. Vi relaterer treningen på våre kurs med innlæring der metodene er belønningsbaserte. Vi ønsker å dele av all vår kunnskap, slik at du opplever støtte og inspirasjon i ditt hundehold.


HUNDETRENING TIL GLEDE 


«Who dares to teach must never cease to learn.» er en læresetning vi verdsetter, og det er egentlig ikke så vanskelig heller, for det er så spennende å lære nye ting. For oss er det å ha det gøy med trening en stor del av hobbyen «å ha hund». Gjennom trening og kurs utvikler vi oss innen dette fantastiske håndverket – Hundetrening.

 
 
 
 
 
Jeg melder meg på kurs hos Best for Dogs AS (heretter kalt BFD) som har følgende egenerklæring og avbestillingspolicy. Jeg godtar at ved avbestilling senere enn 18 dager, men tidligere enn 9 dager før kurset starter belastes 50% av prisen. Ved avbestilling senere enn 9 dager belastes full pris. Dersom plassen allikevel blir fylt etter din avbestilling blir du ikke belastet for kurset. Jeg bekrefter med dette at jeg går på kurs i regi av BFD på eget ansvar. Jeg er selv ansvarlig for eventuelle skader jeg eller min hund måtte forårsake både på meg, seg selv og andre. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BFD om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BFD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg bekrefter at min hund er frisk, og jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, veterinærbekreftelse gir full refusjon i pris. Mine opplysninger kan lagres, jamfør ny lov om personvern 25.05.18, og jeg har lest og forstått BfD's personvernpolicy. Bilder og video av min hund som tas på kurset kan benyttes fritt av BFD.
 
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta